Próximas salidas

Sortida Nocturna d’Avià by: FERBIKES

SI EL DIA ÉS LLARG FEM NOCTURNA!!

Sortida amb bici de BTT, GRAVEL o E-BIKE!

El concepte de sortir de casa amb bici, suar una miqueta, seure en un cap de roc, veure una posta de sol, menjar-se un bon entrepà i tornar de nit amb la fresca de l'estiu sona MOLT bé i és MOLT bon planning!!

Si sona TANT bé? Per què no ho fem?

Som-hi!!

Per tal que tot sigui mès fluït, deixem una série de RECOMENACIONS.

OBLIGATORI!:

* Portar llum del davant i molt recomanable el del darrere.

* Portar entrepà per sopar (cadascú es portarà el seu)1-Hi haurà 2 recorreguts diferents segons quilometratge i desnivell. L'anada fins al lloc del sopar es el mateix pels 2 recorreguts. La tornada hi ha la curta que va més directe i la llarga que dona més volta.

2- Tot i que s'aniran fent reagrupaments, es molt recomanable que us descarregueu el track del recorregut al GPS! el track el trobareu just després d'ompir el formulari.

3- El recorregut de la curta i la llarga es podrà canviar a mig fer. (si esteu indecisos/es, descarregueu-vos els 2 recorreguts al GPS)

Per tal de portar un millor control de tothom és imprescindible omplir el formulari que trobareu just aquí sota. (M'APUNTO)
Just abans de sortir del parking de l'ATENEU D'AVIÀ a les 19:30 h heu de fer una creueta a un paper de sortida i a l'arribada una altre per assegurar que heu arribat tots/es.LET'S GO NOCTURNS !!