Próximas salidas

Sortida only women carretera

Diseño sin título

Sortida amb bici de carretera pels voltants del Lluçanès!

Fa temps que treballem en les sorties de noies. El nostre objectiu es que feu una comunitat ciclista entre les noies i us conegueu entre totes. Ens fa especial il·lusió quan alguna ens diu que sovint queden per sortir un grup que es van conèixer en alguna de les nostres edicions passades!

Com sempre, el recorregut no es competitiu i amb un ambient amistós. Tindreu cares conegudes i cares desconegudes que l'endemà us seràn ja mes que familiars!
Cada any sou mes noies en les sortides, es va començar fa uns 5 anys i l'any passat ereu mes de 65!

 

Això es bo perque es senyal que us agrada i sou mes noies amb bici i dolent per el tema gestió de sortida i cotxes a la carretrera. Per això us demanem que sigueu responsables de vosaltres mateixes i respecteu les normes tant nostres com de circulació per fer-ho de la manera mes fluïda.

1-Hi haurà 3 recorreguts diferents segons quilometratge i desnivell .

2- Segons cada recorregut s'anirà sortint amb una diferència de 1 min entre grups. 

3-Cada grup tindrà un cotxe "d'assistència" i una noia "lider" cap del grup

4- Tot i que s'aniran fent reagrupaments del grup, es molt recomanable que us descarregueu el track del recorregut al GPS! el track el trobareu just despres de ompir el formulari.

5- El grup de la mitjana i la llarga es podran canviar de recorregut a mig fer. Les de la curta no. (si esteu indecises, descarregueu els 2 recorreguts al GPS)

Per tal de portar un millor control de tothom es imprescindible omplir el formulari que trobareu just aquí a sota. (M'APUNTO)
Just abans de sortir de Ferbikes Prats (Prats de Lluçanès) a les 9:00h heu de fer una creueta a un paper de sortida i l'arribar una altre per assegurar de que heu arribat totes.

A l'arribada hi haurà una mica de pica-pica i alguna que altre sorpresa!!

LET'S GO GIRLS !!